Til hver etage hører et mindre, fælles køkken/all rum. I daglig tale kaldet Nicherne. Her kan man benytte køleskab, mikroovn og kaffemaskine. Her kan beboerne sidde med sine gæster, hvis man ønsker dette.

Nicherne er indrettet med inventar fra forskellige tidsaldre, 30-erne, krigstiden og 50-erne, hvilket giver god anledninger til at tale om erindringer, specielt med vores demente beboere.


Dagligstuen er hyggeligt og hjemligt indrettet med 2 sofagrupper og TV, samt spiseborder. Der servers hver dag, mellem kl. 7.30 og 11.00 morgenmad og formiddagskaffe i dagligstuen. Eftermiddagskaffen serveres ligeledes i dagligstuen. Fra dagligstuen er der udsigt mod kirken, markerne, Sparkær by og Sparkær Sø.

Spisestuen er stor og lys, og rummer udover spiseborder og storskærm også lille afdeling med sofagruppe og mindre TV. I spisestuen serveres der middagsmad kl. 12.00 og aftensmad efterfulgt af kaffe kl. 18.00.

Spisestuen danner også rammen for større arrangementer og fester.


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.