Sommerudflugt til Golf Salonen

I torsdags den 6. juni var Nordstjernens beboere på den årlige sommerudflugt, der for andet år i træk gik til Golf Salonen på Borgvold i Viborg. En stor forsamling på 57 – alle beboere undtagen 3, personale, frivillige og pårørende – fik en dejlig tur i det fine sommervejr.

Kl. ca. 10.45 var der afgang fra Sparkær, og køreturen blev lagt forbi Hjarbæk og Vorde inden busser og biler nåede Viborg. Her var der tid til at hygge og nyde solen udenfor, inden middagen blev serveret.

Den bestod af laksepate som forret, og hovedretten bød på hamburgryg med kartofler og sommergrønt. Herefter var der tid til en lille tur rundt på Borgvold, hvor alle kunne nyde udsigten over søerne med de mange ænder.

Så var der kaffe og lagkage indenfor, inden turen gik hjem mod Nordstjernen kl. ca. 15.00. Og heldigvis nåede alle ind i busser og biler, inden torden og regnvejr brød løs over Viborg.

Hjemme på Nordstjernen var det så tid til et lille hvil ovenpå en vellykket tur, inden der til aften blev serveret aspargessuppe og ostemadder.

Sommerudflugten er finansieret af det overskud, som Nordstjernens Venner skaber, blandt andet ved den årlige sommerfest, som i år er lørdag den 22. juni kl. 14.00 til 17.00.

Se billeder fra udflugten


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.